Merkverzekeringen


BA Motorrijtuigen


De verzekering BA Motorrijtuigen is een wettelijk verplichte verzekering. Wie met zijn voertuig de openbare weg op wil, moet deze verzekering onderschrijven. De groene kaart geldt als verzekeringsbewijs.

Als de bestuurder een ongeval veroorzaakt, dan vergoedt de BA-autoverzekeraar de schade van de tegenpartij en de lichamelijke schade van de passagiers in uw voertuig en dat van de tegenpartij. Is de bestuurder betrokken bij een ongeval, maar is hij in zijn recht, dan zal zijn schade vergoed worden door de BA-verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Omniumverzekering


De Full Omnium van Amazon Insurance geeft de klant een zeer uitgebreide bescherming. Zo komt de polis tussen bij:

  • Voertuigschade (bv. de bestuurder rijdt tegen een paaltje)
  • Brand
  • Diefstal
  • Glasbreuk
  • Natuurevenementen (bv. storm en hagel)
  • Aanrijding met dieren

Amazon Insurance biedt een ruime keuze aan formules met verschillende afschrijvingsformules (belangrijk voor de waardebepaling bij totaal verlies en diefstal) en eigen risico bij schade.

Rechtsbijstand


Als er bij een ongeval onenigheid bestaat over de aansprakelijkheid, dan kan dit finaal leiden tot een rechtszaak. Onze rechtsbijstandsverzekering verdedigt de belangen van uw klant. Hij kan op kosten van de rechtsbijstand een advocaat of deskundige aanstellen. Ook de gerechtskosten worden door ons vergoed.

Bestuurder Safe


Deze verzekering biedt de bestuurder van het voertuig extra bescherming, zelfs bij een ongeval in fout. Als de bestuurder gewond raakt,dan vergoeden wij zijn medische kost en zijn eventuele ongeschiktheid. Overlijdt hij bij een verkeersongeval, dan komen wij ook tussen. De Belgische regelgeving is onze leidraad bij het bepalen van de correcte schadevergoeding.

Leasing


Amazon Insurance biedt ook verzekeringsoplossingen aan voor leasingmaatschappijen (o.a. operationele leasing, private lease).

Naast het aanbod van traditionele verzekeringsoplossingen denkt Amazon Insurance samen met haar partners na over nieuwe verzekeringsconcepten. Daarbij vertrekken we steeds van de gedachte het aanbod van onze partners te differentiëren en te versterken. Dat moet zorgen voor meer toegevoegde waarde en een unieke klantenervaring.